Чихиртма (Тауық немесе қой етінен жасалған палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Тауық немесе қой еті 150
күріш 100
еріген сары май 20
жануар майы 10
пияз 60
лимон қышқылы 0
5
жұмыртқа 1 дана.
даршын 0
2
шафран
аскөк
тұз.
күріш 100
еріген сары май 20
жануар майы 10
пияз 60
лимон қышқылы 0
5
жұмыртқа 1 дана.
даршын 0
2
шафран
аскөк
тұз.
Сипаттамасы Күріштен жиналмалы палау дайындалады. Тауық еті қуырылады және бөліктерге бөлінеді. Кесектерге кесілген қой еті де қуырылады. Содан кейін қуырылған пияз, лимон қышқылы, даршын, тұз қосылады, аскөк қосылған ұрылған жұмыртқа құйылады және пісіріледі. Етке палау беріледі, оның бір бөлігі шафранмен боялады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Чихиртма (Тауық немесе қой етінен жасалған палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық немесе қой еті 150, күріш 100, еріген сары май 20, жануар майы 10, пияз 60, лимон қышқылы 0,5, жұмыртқа 1 дана., даршын 0,2, шафран, аскөк, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz