Молдова стиліндегі қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті 150
еріген шошқа майы 10
картоп 250
сәбіз 40
пияз 10
ақжелкен (Тамыр) 5
тұздық үшін: бидай ұны 5
томат пюресі 5
асханалық қызыл шарап 15
сарымсақ 2
дәмдеуіштер
тұз.
еріген шошқа майы 10
картоп 250
сәбіз 40
пияз 10
ақжелкен (Тамыр) 5
тұздық үшін: бидай ұны 5
томат пюресі 5
асханалық қызыл шарап 15
сарымсақ 2
дәмдеуіштер
тұз.
Сипаттамасы Сиыр еті ірі кесектерге кесіледі, ұрылады, тұздалады, бұрышталады, қуырылады. Картопты сарымсақпен турап, пияз, сәбіз және ақжелкенмен қуырады. Содан кейін ет шарап қосылған қызыл негізгі тұздықта картоппен бірге 30-40 минут қайнатылады. Дәміне қарай тұздалған және бұрыш. Қызмет көрсету кезінде қуырылған ет шөптермен безендірілген. Тұздалған қиярлар бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Молдова стиліндегі қуырылған ет пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 150, еріген шошқа майы 10, картоп 250, сәбіз 40, пияз 10, ақжелкен (Тамыр) 5, тұздық үшін: бидай ұны 5, томат пюресі 5, асханалық қызыл шарап 15, сарымсақ 2, дәмдеуіштер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz