Зате (Индонезия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ет 100
пияз 30
сарымсақ 2
жер жаңғақтары 5
өсімдік майы 5
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
пияз 30
сарымсақ 2
жер жаңғақтары 5
өсімдік майы 5
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Тауық еті немесе жас шошқа еті кішкене текшелерге кесіліп, туралған пияз, ұсақталған сарымсақ, қабығы аршылған, аздап қуырылған жаңғақ және өсімдік майының қоспасымен сүртіледі. 1-2 сағат ұстайды, содан кейін бұрыш, тұз қосып, түкірікке қуырады. Ұнтақталған күріш пен ащы томат соусымен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Зате (Индонезия) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ет 100, пияз 30, сарымсақ 2, жер жаңғақтары 5, өсімдік майы 5, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz