Зире тұздығында қайнатылған қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 150
пияз 25
сәбіз 5
балдыркөк немесе ақжелкен 3
тұздық үшін: бидай ұны 5
сары май 15
қаймақ 10
зире 0
5
сарымсақ 0
3
картоп 200
шөптер 5
тұз.
пияз 25
сәбіз 5
балдыркөк немесе ақжелкен 3
тұздық үшін: бидай ұны 5
сары май 15
қаймақ 10
зире 0
5
сарымсақ 0
3
картоп 200
шөптер 5
тұз.
Сипаттамасы Сүйегі бар қой еті кесектерге кесіледі (Бір порцияға 3-4) және дәмдеуіштер мен көкөністермен (сәбіз, ақжелкен, пияз) беріледі. Алынған сорпада зире қосылған ақ тұздық дайындалады. Тұздыққа ет пен үгітілген сарымсақ салынады. Шөптерге себілген қайнатылған картоппен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Зире тұздығында қайнатылған қой еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 150, пияз 25, сәбіз 5, балдыркөк немесе ақжелкен 3, тұздық үшін: бидай ұны 5, сары май 15, қаймақ 10, зире 0,5, сарымсақ 0,3, картоп 200, шөптер 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz