Лондон стиліндегі қой етінің аяғы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер Қойдың аяғы 150, сәбіз 40, репа 30, қырыққабат 40, жасыл бұршақ 40, картоп 80, каперс 5, ұн 5, сары май 5.
Сипаттамасы Қойдың аяғын тұзды суға баяу отта қайнатады. Сарымсақпен туралған сәбіз мен шалқан, дойбымен туралған қырыққабат бір суда кезекпен қайнатылады, жасыл бұршақ пен сарымсақпен туралған картоп бөлек қайнатылады. Пісірілген аяғы қайнатылған көкөністермен безендірілген, қалған сорпада дайындалған каперс қосылған тұздық бөлек беріледі.