Ферма стиліндегі сорпа пюресі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сорпа 250, сәбіз 40, балдыркөк (тамыр) 40, пияз 40, қырыққабат 40, май 20, үгітілген ірімшік 20, нан 40, тұз.
Сипаттамасы Сәбізді қайнатады, ал балдыркөк пен пиязды маймен және сорпамен бірге жібереді. Содан кейін бұл көкөністердің барлығы електен сүртіледі және алынған пюре тұзды сорпамен сұйылтылады. Сорпаға қырыққабат салынады, жолақтарға кесіледі және сорпада қайнатылады. Пюренің бір бөлігі үгітілген ірімшікпен араластырылады, алынған қоспамен нан тілімдері жайылады, үстіне үгітілген ірімшік себіледі және қатты қыздырылған пеште пісіріледі. Дайын крутондар сорпаға бөлек тәрелкеде беріледі.