Грузин тіліндегі солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті (филе) 160, мал майы 20, пияз 40, тұздалған қияр 40, томат пюресі 25, "Южный" соусы 10, шарап сірке суы 5, бидай ұны 5, каперс 10, сарымсақ 3, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Етті ұсақтап турап, тұз, бұрыш сеуіп, пиязбен бірге қуырады, томат пюресін қосады, сосын ұнды өткізеді, сорпамен жартылай сұйық күйге дейін сұйылтады, сарымсақ пен шарап сірке суымен дәмдейді. Содан кейін макетте көрсетілген қалған өнімдер енгізіліп, дайын болғанға дейін бұқтырылады.