Строганов стиліндегі бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр бауыры 180 немесе қой еті, шошқа еті, бұзау еті 170, еріген сары май 10, пияз қосылған қаймақ соусы 100, "Оңтүстік" соусы 5, гарнир 150, тұз.
Сипаттамасы Бауырды ұзындығы 3-4 см, салмағы 5-7 г кесектерге турап, қуырады, сосын пияз қосылған қаймақ тұздығына құйып, "Оңтүстік" тұздығын қосып, қайнатады. Ақжелкен немесе аскөк себілген тұздықпен бірге беріледі. Гарнирге қайнатылған көкөністер, картоп пюресі, қуырылған картоп, макарон өнімдері беріледі.