Тұздықтағы котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер Тартылған ет 115, пияз 30, гидрогир 10, бидай ұны 10, тұздық 80, гарнир 150, тұз.
Сипаттамасы Нан мен пияз қосылған тартылған етті шарларға бөліп, ұнға пісіреді, қуырады, 1-2 қатар етіп таяз ыдысқа салады, тұздықпен жауып, 7-10 минут қайнатады. Котлеттерге олар бұқтырылған тұздықпен және гарнирмен бірге беріледі. Ұнтақталған ботқа, картоп, қайнатылған көкөністер гарнирге беріледі. Тұздықтар - қызыл, қаймақ, қызанақ.