Қырым стиліндегі қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер Қой еті 150, алма 50, пияз 20, томат пастасы 5, еріген сары май 20, картоп 300, мейіз 20, ұн 5, қаймақ 10, қызыл порт шарабы 5. Қамыр үшін: бидай ұны 90, жұмыртқа 1/4 дана, су 10.
Сипаттамасы Қойдың төс еті кесектерге кесіліп, қуырылады, қаймақ-томат тұздығымен құйылады және 8-10 минут бұқтырылады. Тілімдерге кесілген алма, екі кесек ет, қуырылған картоп кастрюльге салынады, ет бұқтырылған тұздықпен құйылады, жуылған мейіз бен шарап қосылады, кастрюль қамырмен жабылады және пешке қойылады. 8-10 минут. Кәстрөлдерде беріледі.