Сэрмэлуэ молдовенешти (Молдова тілінде қырыққабат орамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Жаңа қырыққабат 160
шошқа еті 75
күріш 40
сәбіз 20
ақжелкен (Тамыр) 15
пияз 20
томат пюресі 10
шошқа майы 20
бидай ұны 5
қаймақ 20
гарнир 150
бұрыш
тұз.
шошқа еті 75
күріш 40
сәбіз 20
ақжелкен (Тамыр) 15
пияз 20
томат пюресі 10
шошқа майы 20
бидай ұны 5
қаймақ 20
гарнир 150
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Ет тартқыштан өткізілген шошқа еті қайнатылған күрішпен, қуырылған тамырмен және пиязбен, тұзбен, бұрышпен араластырылады. Алынған тартылған ет күйдірілген жүзім немесе қырыққабат жапырақтарына оралады, қырыққабат орамдары пісіру парағына қойылады, қаймақ пен қызанақ пюресі тұздығымен құйылады және пісіріледі. Гоминимен безендірілген.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сэрмэлуэ молдовенешти (Молдова тілінде қырыққабат орамдары) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Жаңа қырыққабат 160, шошқа еті 75, күріш 40, сәбіз 20, ақжелкен (Тамыр) 15, пияз 20, томат пюресі 10, шошқа майы 20, бидай ұны 5, қаймақ 20, гарнир 150, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz