Орал стиліндегі бауыры бар бездер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа майы - 100 г, бауыр - 50 г, пияз - 20 г, картоп котлеттері - 100 г, сары май - 10 г, дәмдеуіштер, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Бауырды қайнатыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, қуырылған пияз, бұрыш, тұз қосыңыз, шошқа майының жұқа тілімін қырыққабат жапырағы тәрізді етіп аздап шайқаңыз. Үстіне фаршты бауырдан салыңыз, оны қырыққабат орамдары сияқты ораңыз. Тігісті төмен қаратып, ыстық табаға салыңыз. Дайын болғанға дейін екі жағынан қуырыңыз. Картоп котлеттерімен бірге қызмет етіңіз, үстіне май құйыңыз, ақжелкенмен безендіріңіз.