Рустикалық котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті 40, сиыр еті 40, пияз 20, крекер 5, жұмыртқа (Ақуыз) 1/2 дана., қырыққабат 150, маринадталған қырыққабат 30, жасыл бұршақ 20, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Сиыр, шошқа еті мен пиязды ет тартқыштан өткізеді, сүт, тұз, бұрыш қосады. Алынған тартылған бел котлеттер пішінделеді, нан үгіндісіне пісіріледі, қуырылады, көбікпен шайқалған жұмыртқаның ақтығымен екі жағына жағылады және қайтадан қуырылады. Бүйірінде қуырылған картоп, маринадталған қырыққабат және жасыл бұршақ бар.