Андалусия стиліндегі қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер Қызанақ - 70 г, өсімдік майы - 25 г, сірке суы - 10 г, пияз - 20 г, жасыл бұрыш - 40 г, күріш - 20 г, майонез - 40 г, ұнтақталған қара бұрыш, салат, тұз.
Сипаттамасы (асхана: испандық) Қызанақтың үстіңгі жағы кесіледі, қызанақ қырылады, олардың қуысына өсімдік майы, сірке суы, тұз және бұрыш қоспасынан тұздық құйылады, осылай бір сағатқа қалдырылады, содан кейін тұздық құйылады, қызанақ қайнаған суға құйылады, 3-5 минут қайнатылады, экспрессияланады және салқындатылады. . Туралған пияз және дәнсіз бұрыш өсімдік майына аздап қуырылады. Күрішті қайнатады, пияз, бұрышпен араластырады, салқындатады және қызанақты осы қоспамен толтырады. Үстіңгі жағы бұрыштың өте жұқа жолақтарымен безендіріліп, қызанақ салат немесе ақжелкен жапырақтарына жайылады.