Кавурдок (қуырылған ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті 150, картоп 200, пияз 60, сәбіз 40, жаңа піскен қызанақ 75, май 15, шөптер 5, болгар бұрышы 20, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Қой еті (төс еті, бел, иық) 40-50 г кесектерге туралып, қызарғанша қуырылады, жолақтарға кесілген пияз, сәбіз (тілімдер), қызанақ қосылады және бірге қуырылады, сосын сумен құйылады, қайнатылады. дайын болғанға дейін қақпақпен жабыңыз (Сорпа картопты жабуы керек). Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.