Жасыл тұздықтағы тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауық еті - 1 дана. салат жапырақтары - 150 г. зәйтүн майы - 50 г. асқабақ дәндері - 150 г. жасыл бұрыш - 1 дана.
Сипаттамасы Асқабақтың дәндері тазартылады, қуырылады және ет тартқыштан өткізіледі. Дәндер мен салат жапырақтарынан тазартылған тәтті жасыл бұрыш түйіршіктері майдалап туралып, зәйтүн майына қуырылады, сорпа қосылады, туралған асқабақ дәндері, туралған тауық еті кесектерге салынып, жұмсақ болғанша бұқтырылады. тауық еті - 1 дана. салат жапырақтары - 150 г. зәйтүн майы - 50 г. асқабақ дәндері - 150 г. жасыл бұрыш - 1 дана.