Кәстрөлде Орал стиліндегі қуыру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті-160 г
картоп-180 г
сәбіз - 20 г
пияз - 20 г
жасыл бұршақ-10 г
қайнатылған саңырауқұлақтар - 40 г
ақжелкен тамыры
май - 10 г
сорпа - 80 г.
картоп-180 г
сәбіз - 20 г
пияз - 20 г
жасыл бұршақ-10 г
қайнатылған саңырауқұлақтар - 40 г
ақжелкен тамыры
май - 10 г
сорпа - 80 г.
Сипаттамасы Сиыр еті кесектерге кесіледі, аздап қуырылады, кастрюльге салынады, туралған картоп, сәбіз, қуырылған пияз, ақжелкен, қайнатылған саңырауқұлақтар, жасыл бұршақ, сорпа қосылады. Қақпақпен жабыңыз және пеште пісірілгенге дейін қайнатыңыз, кастрюльге салыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кәстрөлде Орал стиліндегі қуыру пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті-160 г, картоп-180 г, сәбіз - 20 г, пияз - 20 г, жасыл бұршақ-10 г, қайнатылған саңырауқұлақтар - 40 г, ақжелкен тамыры, май - 10 г, сорпа - 80 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz