Кәстрөлде Орал стиліндегі қуыру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті-160 г, картоп-180 г, сәбіз - 20 г, пияз - 20 г, жасыл бұршақ-10 г, қайнатылған саңырауқұлақтар - 40 г, ақжелкен тамыры, май - 10 г, сорпа - 80 г.
Сипаттамасы Сиыр еті кесектерге кесіледі, аздап қуырылады, кастрюльге салынады, туралған картоп, сәбіз, қуырылған пияз, ақжелкен, қайнатылған саңырауқұлақтар, жасыл бұршақ, сорпа қосылады. Қақпақпен жабыңыз және пеште пісірілгенге дейін қайнатыңыз, кастрюльге салыңыз.