Орал тіліндегі қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Жарма-20 г
май-10 г
пияз-20 г
сәбіз - 20 г
жаңа қырыққабат - 200 г
қызанақ-20 г
қаймақ-10 г
сарымсақ
дәміне қарай тұз.
май-10 г
пияз-20 г
сәбіз - 20 г
жаңа қырыққабат - 200 г
қызанақ-20 г
қаймақ-10 г
сарымсақ
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тамырлар мен пиязды тілімдерге кесіңіз, май қосып қуырыңыз. Қырыққабатты дойбыға кесіңіз. Қырыққабаттың кейбір сорттары ащы дәмге ие, мұндай қырыққабатты бумен пісіру керек, яғни қайнаған суға 2-3 минут салып қою керек. Қайнаған ет сорпасына туралған қырыққабатты, жуылған жарманы салып, 20-30 минут қайнатыңыз, тамырларды пісіру аяқталғанға дейін 10-15 минут бұрын қосыңыз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Орал тіліндегі қырыққабат сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 2 мин. Из продуктов вам понадобятся Жарма-20 г, май-10 г, пияз-20 г, сәбіз - 20 г, жаңа қырыққабат - 200 г, қызанақ-20 г, қаймақ-10 г, сарымсақ, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

