Кәстрөлде ашытылған қырыққабат қосылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті -160 г, ашытылған қырыққабат--100 г, еріген сары май - 10 г, сорпа - 100 г, жасыл пияз - 20 г, қызанақ - 10 г, дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Сиыр етін гуляш тәрізді етіп тураңыз, қырыққабатты жолақтарға кесіңіз, ет пен қырыққабатты кастрюльге салыңыз, пияз, бұрыш, сорпа, қызанақ, еріген сары май қосыңыз, егер тұз қажет болса, қазанды қақпақпен жабыңыз, екі сағат қайнатыңыз. . Шөптерге себілген кастрюльге қызмет етіңіз.