Ветчинамен кесілген сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті - 160 г, ветчина - 20 г, сәбіз - " 10 г, пияз - 10 г, лимон қышқылы - 4 г, сорпа -50 г, еріген сары май -10 г, гарнир - 150 г, дәміне қарай тұз, дәмдеуіштер, ақжелкен.
Сипаттамасы СИЫР ЕТІ, КЕСІЛГЕН ВЕТЧИНА, КАСТРЮЛЬГЕ БҰҚТЫРЫЛҒАН Сиыр етінің бөліктерін ветчина, тұз себіңіз, бұрыш себіңіз және жатуға рұқсат етіңіз. Содан кейін кастрюльге салыңыз, сәбіз, пияз, ақжелкен, лимон шырынын қосыңыз. Қақпақпен жабыңыз және дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Кәстрөлде қызмет етіңіз, гарнирге қуырылған картоп беріңіз.