Кубалық салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бір бөлікке қайнатылған 200 г ветчина, 200 г консервіленген ананас (Тілімдерде), 300 г қайнатылған бұршақ, 1 кішкене шанышқы салат.
Сипаттамасы Дәмдеу үшін: 2 кесе татар тұздығы, 1 ас қасық. соя тұздығының қасық, тұз, бұрыш. Салатты жақсылап шайыңыз және ағызыңыз. Салат ыдысын төсеу үшін бірнеше әдемі жапырақтарды бір жаққа қойыңыз. Салаттың қалған бөлігін ұсақтап турап, кесектерге кесілген ветчина мен шырындардан алынған және туралған ананаспен араластырыңыз. Бұршақ қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Дәмдеуіштерді дайындау. Салат ыдысын салат жапырақтарымен салыңыз, оған салат салыңыз, үстіне дәмдеуіштерді құйып, аздап шайқаңыз. Дереу үстелге қызмет етіңіз. Ескертпе. Ветчина, ананас және бұршақты араластырғанша тоңазытқышта сақтау ұсынылады.