Кубалық салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Құрамы: 200 ж. Пісірілген ветчина, 200 г., консервіленген ананас, 300 г пісірілген бұршақ, 1 шанышқы салат.
Сипаттамасы Дәмдеу үшін: 400 мл. Татар соусы, 1 ас қасық. қасық соя соусы, тұз, бұрыш. Дайындау: Салатты жуыңыз және құрғатыңыз. Салат ыдысын төсеу үшін бірнеше жапырақтарды бір жаққа қойыңыз. Қалған жапырақтарды ұсақтап тураңыз. Ветчина мен ананасты кесектерге бөліп, салатпен араластырыңыз. Бұршақ қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Дәмдеуіштерді дайындау. Салат ыдысын салат жапырақтарымен салыңыз, оған салат салыңыз, үстіне дәмдеуіш құйыңыз, аздап шайқаңыз және қызмет етіңіз.