Асханалық қызанақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 8 орташа жаңа піскен қызанақ, 1/2 ас қасық. қайнатылған күріш, 100 г үгітілген ірімшік, 200 г тұздалған қызыл балық, 3 қатты пісірілген жұмыртқа, 1 шоқ аскөк, майонез, тұз, қант, жасыл салат.
Сипаттамасы Қызанақтарды жуып, қақпақтарын кесіп, басқа тағамдарды (мысалы, спагеттиге арналған томат соусы) пісіруге болатын целлюлозаны тазалау керек. Содан кейін бұл дайындамаларды аздап тұздап, "қанттау" керек. Осыдан кейін сіз толтыруды дайындауды бастауға болады: балықты, жұмыртқаны, аскөкті ұсақтап тураңыз, үгітілген ірімшік, майонез қосып, араластырыңыз. Қызанақтар осы толтырумен толтырылған, олар бұрын жайылған салат жапырақтарының үстіне жалпақ табаққа салынады. Толтырмаға дәміне қарай жасыл пияз немесе сарымсақ қосуға болады.