Шанхай стиліндегі коктейль салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г пісірілген тауық еті, 150 г қатты ірімшік, 4 жұмыртқа, 1 жаңа қияр, 4 ас қасық. л консервіленген жасыл бұршақ, 2 түйір сарымсақ, 4 ас қасық. л майонез.
Сипаттамасы Бұл әдеттен тыс дәмді салатты дайындау үшін сізге төрт бөліктен тұратын ыдыстар қажет. Тауық еті, жұмыртқаның мясо мен қияр ұсақ жолақтарға кесіледі, ірімшік, сарымсақ және жұмыртқаның сарысын ұсақ үккіштен өткізу керек. Содан кейін барлық өнімдер ыдысқа қабаттарға келесі ретпен салынады: қияр, тауық еті, майонез, жұмыртқаның мясо, ірімшік, сарымсақ, майонез, жұмыртқаның сарысы, майонез, жасыл бұршақ. Итарқа сіңіп кетуі үшін оны суық жерде екі сағаттай суыту керек, оны үстелге ұсынуға болады. Қанша порцияға арналған: 4.