Ірімшік қосылған тауық орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауықтың төс еті - 3 дана. тұз бұрышы ұнтақталған қара ірімшік - 100-150 г. майонез - 1-2 ас қасық. л. сарымсақ - 2-3 түйір петрушка - бір шоқ нан үгіндісі өсімдік майы -
Сипаттамасы Тауықтың төс етінің филесін алыңыз, аздап шайқаңыз, екі жағына тұз, бұрыш салыңыз. Ірімшікті ұсақ үккіштен өткізіп, майдалап туралған сарымсақ, қара бұрыш, майонез және майдалап туралған ақжелкенмен араластырыңыз. Толтырманы кеудеге жайып, қыздырылған кезде ірімшік ағып кетпес үшін орап аламыз. Ыңғайлы болу үшін "орамдарды" жіппен бекітуге болады. Әрі қарай, орамдарды нан үгіндісіне орап, өсімдік майы қосылған ыстық табаға саламыз. Алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін барлық жағынан қуырыңыз. Картоппен немесе салатпен бірге қызмет етіңіз. Ірімшікті толтырудың орнына саңырауқұлақтарды, картопты, күрішті және т.б. бірге қолданған жөн. Қызмет көрсетер алдында бекітетін жіпті алып тастауды ұмытпаңыз. тауықтың төс еті - 3 дана. тұз бұрышы ұнтақталған қара ірімшік - 100-150 г. майонез - 1-2 ас қасық. л. сарымсақ - 2-3 түйір петрушка - бір шоқ нан үгіндісі өсімдік майы -