Андалусия стиліндегі котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12512-1.webp)
Өнімдер Салат пен күрішпен бірге қызмет етіңіз. шошқа еті - 500 г. сарымсақ - 3 түйір нан үгіндісі - 4 ас қасық. л жұмыртқа - 2 дана. ірімшік - 150 г. ақжелкен - тұз бұрышы
Сипаттамасы Шошқа етінен фарш жасау үшін. Ұсақталған сарымсақ, нан үгіндісі, жұмыртқа, тұз, бұрыш және майдалап туралған ақжелкенді қосыңыз. Ірімшікті текшелерге кесіңіз (1х1см). Ішіне ірімшіктің бір бөлігін салып, кішкене шарлар жасаңыз. Барлық жағынан өсімдік майына қуырыңыз.