"Пипарское" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай ұны 600 г
қант 330 г
маргарин 160 г
су 180 г
аммоний 5 г
даршын 10 г
бұрыш 2 г
мускат жаңғағы 2 г
кардамон 1 г
қант 330 г
маргарин 160 г
су 180 г
аммоний 5 г
даршын 10 г
бұрыш 2 г
мускат жаңғағы 2 г
кардамон 1 г
Сипаттамасы Маргаринді жақсылап шайқаңыз. Оған аммоний мен сода, суда сұйылтылған даршын, бұрыш, зімбір, мускат жаңғағы, кардамон, күйдірілген қант (бояу үшін 55 г), ұн қосып, қамыр илеңіз. Жайылғаннан 3 мм. Қамырдың қалыңдығымен әр түрлі пішіндерді кесіп, оларды дымқыл табаққа салыңыз да, т = + 220гр температурада пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Пипарское" печеньесі пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай ұны 600 г, қант 330 г, маргарин 160 г, су 180 г, аммоний 5 г, даршын 10 г, бұрыш 2 г, мускат жаңғағы 2 г, кардамон 1 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz