"Пипарское" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бидай ұны 600 г, қант 330 г, маргарин 160 г, су 180 г, аммоний 5 г, даршын 10 г, бұрыш 2 г, мускат жаңғағы 2 г, кардамон 1 г
Сипаттамасы Маргаринді жақсылап шайқаңыз. Оған аммоний мен сода, суда сұйылтылған даршын, бұрыш, зімбір, мускат жаңғағы, кардамон, күйдірілген қант (бояу үшін 55 г), ұн қосып, қамыр илеңіз. Жайылғаннан 3 мм. Қамырдың қалыңдығымен әр түрлі пішіндерді кесіп, оларды дымқыл табаққа салыңыз да, т = + 220гр температурада пісіріңіз.