"САШЕТ" десерті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
300 г болгар бұрышы
жақсырақ қызыл
80 г туралған сарымсақ
50 г тұз
500 г қант
150 г өсімдік. май
1
2 л су
200 г 6% сірке суы
2 түйір ақжелкен
2 кг асқабақ
2 кг айва.
жақсырақ қызыл
80 г туралған сарымсақ
50 г тұз
500 г қант
150 г өсімдік. май
1
2 л су
200 г 6% сірке суы
2 түйір ақжелкен
2 кг асқабақ
2 кг айва.
Сипаттамасы Тұздықты дайындаңыз: ыдысқа су, сірке суын, май құйыңыз, тұз, қант, туралған бұрыш пен сарымсақ, шөптер қосыңыз, қайнатыңыз. Асқабақты төмендетіңіз (2х1 см кесектермен), пісіріңіз, араластырыңыз, 20 минут. Содан кейін айваларды төмендетіңіз (ірі жемістерді 16 бөлікке, орташаларын 8 бөлікке кесіңіз) және ақырын араластыра отырып, тағы 15 минут пісіріңіз. Банкаларға салыңыз және ораңыз. Айва "ДЕСЕРТ".
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "САШЕТ" десерті пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся 300 г болгар бұрышы, жақсырақ қызыл, 80 г туралған сарымсақ, 50 г тұз, 500 г қант, 150 г өсімдік. май, 1,2 л су, 200 г 6% сірке суы, 2 түйір ақжелкен, 2 кг асқабақ, 2 кг айва.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz