"АЛЕНКА" қызылшасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
4 кг қызылша - ірі үккіште
1
5 кг ұнтақталған қызанақ
200-250 г 6% сірке суы
60 г тұз
200 г қант
200 г сарымсақ
0
5 кг болгар бұрышы
0
5 кг пияз
3 шоқ ақжелкен
500 г өсімдік. май
қалауыңыз бойынша ащы бұрыш.
1
5 кг ұнтақталған қызанақ
200-250 г 6% сірке суы
60 г тұз
200 г қант
200 г сарымсақ
0
5 кг болгар бұрышы
0
5 кг пияз
3 шоқ ақжелкен
500 г өсімдік. май
қалауыңыз бойынша ащы бұрыш.
Сипаттамасы Майды қыздырыңыз, туралған пиязды 10 минут қайнатыңыз, қызанақ, сірке суы, сарымсақ, ақжелкен, тұз, қант, бұрыш құйыңыз. Жақсылап араластырыңыз, қызылшаны төмендетіңіз, араластырыңыз, баяу отта 40-45 минут қайнатыңыз, жиі араластырыңыз және қақпақпен жабыңыз. Қызылша дайын болған кезде тез орап, орап, орап алыңыз. Жеке тағам ретінде немесе гарнир ретінде қолданылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "АЛЕНКА" қызылшасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся 4 кг қызылша - ірі үккіште, 1,5 кг ұнтақталған қызанақ, 200-250 г 6% сірке суы, 60 г тұз, 200 г қант, 200 г сарымсақ, 0,5 кг болгар бұрышы, 0,5 кг пияз, 3 шоқ ақжелкен, 500 г өсімдік. май, қалауыңыз бойынша ащы бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz








