Толтырылған болгар бұрышы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут

Өнімдер
Бұрыш - 5 кг
су - 200 мл
өсімдік. май - 0
5 л
сірке суы 400 мл
сарымсақ - 600 г
ақжелкен - 2 шоқ
аскөк - 3 шоқ
дәміне қарай тұз.
су - 200 мл
өсімдік. май - 0
5 л
сірке суы 400 мл
сарымсақ - 600 г
ақжелкен - 2 шоқ
аскөк - 3 шоқ
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тазартылған қызыл болгар бұрышын май, сірке суы мен су қоспасында 5-7 минут қайнатыңыз, алыңыз, салқындатыңыз. Ақжелкенді, аскөкті, сарымсақты ұсақтап турап араластырыңыз. Әр бұрышты жарты шай қасық қоспамен толтырыңыз, банкаларға тегіс етіп салыңыз, тұздық құйыңыз, 15-20 минут зарарсыздандырыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Толтырылған болгар бұрышы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Бұрыш - 5 кг, су - 200 мл, өсімдік. май - 0,5 л, сірке суы 400 мл, сарымсақ - 600 г, ақжелкен - 2 шоқ, аскөк - 3 шоқ, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz