Толтырылған болгар бұрышы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Бұрыш - 5 кг, су - 200 мл, өсімдік. май - 0,5 л, сірке суы 400 мл, сарымсақ - 600 г, ақжелкен - 2 шоқ, аскөк - 3 шоқ, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тазартылған қызыл болгар бұрышын май, сірке суы мен су қоспасында 5-7 минут қайнатыңыз, алыңыз, салқындатыңыз. Ақжелкенді, аскөкті, сарымсақты ұсақтап турап араластырыңыз. Әр бұрышты жарты шай қасық қоспамен толтырыңыз, банкаларға тегіс етіп салыңыз, тұздық құйыңыз, 15-20 минут зарарсыздандырыңыз.