Аскөк қосылған жасыл бұршақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жасыл бұршақ - 1 кг, өсімдік майы - 200 мл, пияз - 1 бас, ақжелкен - 1 шоқ, аскөк - 2 шоқ, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Бұршақтардың жас, жаңа піскен дәндерін сабақтарынан тазалап, жуыңыз. Кәстрөлде майдалап туралған пиязды құтқарыңыз, бұршақтарды, тұзды және бұрышты салып, барлығын бірге бес минут қуырыңыз, майдалап туралған көк ақжелкенді қосып, екі кесе су құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және жұмсақ болғанша баяу отта пісіріңіз. . Дайын бұршақтарға майдалап туралған аскөк шөптерін қосып, сұйықтықтың барлығы дерлік қайнағанша пісіріңіз. Ыстық немесе суық күйінде қызмет етіңіз.