Жасыл салат пен пияз көшеті қосылған бұршақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңа піскен жасыл бұршақ-1250 кг, пияз-көшет-150 г, жасыл салат - 2 түйір, картоп - 2-3 түйнек, май - 100 г, өсімдік майы - 2 ас қасық, ақжелкен мен аскөк, қант - 1 шай қасық, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Сұрыпталған және жуылған жаңа піскен бұршақтарды қабығы аршылған пияз, туралған салат жапырақтары, картоптың үлкен кесектері, тұз, май және өсімдік майымен бірге қуырылған табаға салып, екі стакан қайнаған суға құйып, баяу отта пісіріңіз. Пісірудің соңында майдалап туралған шөптерді қосып, барлық сұйықтық қайнағанша пісіріңіз. Жеке тағам ретінде немесе гарнир ретінде беріледі.