Майда кесілген ұшалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауықтың аяқтары - 2 дана. сары май - 50-60 г. жасыл пияз тұзы
Сипаттамасы Тауықтың аяқтарын кішкене кесектерге, тұзға, бұрышқа турап, қызарғанша өсімдік майына қуыруға болады. Кәстрөлге салыңыз, қайнаған су құйыңыз, сонда су кесектерді жауып, тұздап, қайнатыңыз. Пісірудің соңында аздап сары май мен туралған жасыл пиязды қосыңыз. Картопқа тұздық ретінде қолданыңыз. тауықтың аяқтары - 2 дана. сары май - 50-60 г. жасыл пияз тұзы