Күріш пен жасыл бұршақ қосылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды сүйектермен бірге кішкене бөліктерге бөліңіз. Қуырыңыз, тұздалған пиязбен, тұзбен, бұрышпен араластырыңыз және 1-2 ас қасық қосып, жарты дайын болғанға дейін бұқтырыңыз. қаймақ қасықтары және 1/4 кесе қайнаған су. Ұнтақталған күрішті бөлек қайнатыңыз, дайын бөлігін сары маймен дәмдеңіз. Тәтті болгар бұрышын қабығынан аршып, жұқа жолақтарға кесіңіз, сары майда алдын ала қыздырылған консервіленген жасыл бұршақпен араластырыңыз. Келесідей қызмет етіңіз: күрішті терең қыздырылған табаққа, үстіне ет кесектерін салыңыз, бұрышты ыдыстың шетіне жасыл бұршақпен жайыңыз да, барлығын аяқтары бұқтырылған тұздықпен құйыңыз.