Күріш пен кәді қосылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды тұтас немесе 2-3 бөлікке бөліп, қатты қыздырылған майға қызартып, 1-2 кесе сорпаны (текшеден алуға болады), дәміне қарай хош иісті шөптерді, тұзды, бұрышты қосып, ет жұмсақ болғанша қайнатыңыз. . Күрішті аздап сары май немесе маргарин қосылған кастрюльге қуырыңыз, дәміне қарай тұз себіңіз, 1 кесе күрішке 2 кесе сорпа мөлшерінде сорпаны құйыңыз. Қайнатыңыз, қақпақпен жабыңыз және ыстық пешке 15-20 минутқа қойыңыз. Жас цуккиниді қабығынан тазартпай, кішкене текшелерге, тұзға турап, біраз уақыт қоя тұрыңыз. Содан кейін шырынды ағызып, цуккини кесектерін қатты қыздырылған өсімдік майына қуырыңыз. Дайын күріш пен цуккиниді біріктіріңіз, шанышқымен өте ақырын араластырыңыз, слайдпен табаққа салыңыз. Ыстық аяқтардың бөліктерін айналасына орналастырыңыз да, бәрін бұқтырылған тұздықпен жабыңыз. Сары маймен аздап қыздырылған жасыл бұршаққа бөлек қызмет етіңіз.