Молдова стиліндегі тауық етінен жасалған Чорба
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті - 750 г, квас-борщ - 0,5 л, ақжелкен, аскөк, ловаж - 2 шоқ, бақшадағы жас киноа - 1 шоқ, дәміне қарай тұз. Кеспе үшін: 1 жұмыртқа, ұн - шамамен 100 г.
Сипаттамасы Бірдей кесектерге кесілген өңделген тауықты салқын сумен (1,5 л), тұзбен жауып, көкөністерсіз пісіріңіз. Жұмыртқа мен ұннан қатты қамыр илеңіз, жұқалап жайыңыз. Кептіріңіз, ораңыз және жұқалап тураңыз. Ет дайын болған кезде кеспені сорпаға құйыңыз, бірнеше минут қайнатыңыз, бөлек қайнатылған және сүзілген квас-борщты құйыңыз, майдалап туралған жасыл ақжелкенді, аскөк, любовник пен киноны салыңыз. Оны қайнатыңыз және хорба дайын.