Құлпынай-апельсин джемі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Апельсиндерді (250 г) күйдіріп, екіге бөліп, жұқалап тураңыз. Содан кейін, 250 г қантпен араластырғаннан кейін, түні бойы тұндыру үшін қалдырыңыз. Жуылған, қабығы аршылған және аздап көгерген құлпынайларды (375 г) 400 г қантпен араластырып, бір сағатқа қоя тұрыңыз. Апельсиндерді құлпынаймен біріктіріңіз. 2 ас қасық қосыңыз. туралған жалбыз жапырақтарының қасықтары, қайнатыңыз және 4 минут қайнатыңыз. Содан кейін 2-3 ас қасық қосыңыз. апельсин ликерінің қасықтары. Осыдан кейін кептелісті дереу бұрандалы қақпағы бар таза банкаларға құйыңыз.