Бекон қосылған пісірілген картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер пияз 3-4 дана. бекон 125 г. өсімдік майы 3 ас қасық. л. сарымсақ 1 түйір картоп 700 г. тұз қара бұрыш сорпасы 300 мл. кинза жасылдары
Сипаттамасы Пиязды және беконды жұқалап тураңыз, өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз. Туралған сарымсақты қосыңыз, отта тағы бір минут ұстаңыз. Картопты жұқа етіп тураңыз. Пішінді өсімдік майымен майлаңыз. Картопты, бекон мен пиязды, тұз бен бұрышты салыңыз. Сорпаны (текшеден алуға болады) қайнатыңыз, картоптың үстіне аз мөлшерде құйыңыз. Жабыңыз және пісірілмеген пеште 1 сағат пісіріңіз. Қалған сорпаны қосып, қақпағын ашпай тағы 1 сағат пісіріңіз. Цилантромен бірге беріледі.