Құрамы: Гүлді қырыққабат - 75 г, алма - 50 г, ревень -
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
20 г
салат - 10 г
аскөк - 3 г
қант - 5 г
тұз
қаймақ - 30 г.
салат - 10 г
аскөк - 3 г
қант - 5 г
тұз
қаймақ - 30 г.
Сипаттамасы Дайындау: Гүлді қырыққабатты қайнатыңыз және кішкене бөліктерге бөліңіз. Алма мен ревеньді аршып, жұқалап тураңыз, салатты тураңыз. Өнімдерді туралған аскөк қосып араластырыңыз, қант пен тұз қосыңыз. Үстелге қызмет етіңіз, қаймақ құйыңыз және шөптермен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Құрамы: Гүлді қырыққабат - 75 г, алма - 50 г, ревень - пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 20 г, салат - 10 г, аскөк - 3 г, қант - 5 г, тұз, қаймақ - 30 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz