Құрамы: Қара өрік - 70 г, апельсин - 100 г, жұмыртқа - 1
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер , Қант - 30 г, сүт - 80 г, ванильді қант.
Сипаттамасы Дайындау: Қара өрікті жуғанға дейін бірнеше сағат бұрын жуып, суға салып қойыңыз, қайтадан шайыңыз, үстіне су құйыңыз, қайнатыңыз және салқындатыңыз. Тұқымдарды алып тастағаннан кейін, целлюлозаны жолақтарға кесіңіз. Апельсиндердің қабығын аршып, текшелерге кесіңіз. Сарысын ақ қантпен ұнтақтап, кішкене бөліктерге құйып, қайнатылған сүтпен сұйылтыңыз. Тұздықты ванильді қантпен дәмдеңіз және салқындатыңыз. Дайындалған жемістерді біріктіріңіз. Кішкене үгітілген қабықты қосып, салат ыдысына салыңыз да, үстіне тұздықты құйыңыз.