Шалғам мен лимон қосылған гүлді қырыққабат салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г. гүлді қырыққабат, 350 г. шалғам, 1 лимон, 50 г. өсімдік майы, әрқайсысы 20 г. шөптер мен жасыл пияз, қант, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Шалғамды жақсылап жуып, тілімдерге кесіңіз. Қырыққабатты қайнаған тұзды суға пісіріп, суытып, ұсақ түйіршіктерге бөліңіз. Түсті қырыққабатты шалғаммен араластырыңыз да, салат ыдысына салыңыз. Майдан, лимон шырынынан, майдалап туралған пияздан, қанттан, бұрыштан және тұздан тұздықты дайындап, оны салаттың үстіне құйыңыз. Шөптермен безендіру.