Құрамы: Алма - 100 г, алмұрт - 70 г, апельсин - 70 г,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер мандарин - 30 г, майонез - 50 г, лимонның 1/4 бөлігі, қант ұнтағы - 5 г.
Сипаттамасы Дайындау: Жемістерді жуыңыз, қабығын аршыңыз, тілімдерге кесіңіз (дәнсіз және өзексіз) және ыдысқа салыңыз. Қызмет көрсету уақытына қарай жемістерді қант ұнтағына себіңіз де, аздап тұздап, майонез және лимон шырынын араластырыңыз. Содан кейін мұның бәрін слайдпен салат ыдысына салыңыз да, өте жұқа жолақтарға кесілген апельсин қабығымен себіңіз. Сіз салатты сол жемістермен безендіре аласыз. Жыл мезгіліне байланысты әр түрлі жемістерді жинауға болады, бірақ міндетті түрде алмамен бірге. Салат салқын қуырылған немесе қайнатылған ет, бұзау, қой еті, құс еті немесе аң етімен, сондай-ақ тәуелсіз тағам ретінде беріледі.