(Тағамдар: Перу)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 кішкентай ананас, 1 алма, 3 алмұрт, 200 г. ақ жүзім, түйіршіктелген қант, 1 ас қасық ананас ликері.
Сипаттамасы Ананастарды ұзындығы бойынша екіге бөліңіз. Целлюлозаны алып тастаңыз және өзегін алыңыз. Жемістерді тазалаңыз, тұқымдарды жүзімнен алыңыз. Алмұрттың өзегін алып тастап, оларды тілімдерге кесіңіз, содан кейін жүзіммен бірге ананасқа қосыңыз. Дәміне қарай қант себіңіз және қалауыңыз бойынша ликер қосыңыз. Ыдыстарды салатпен жауып, қант ерігенше салқын жерде ұстаңыз. Салатты ұсынар алдында оны қайтадан ананас қабығына бүктеу керек.