Қаймақпен пісірілген асқабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 орташа асқабақ, 1 стакан кілегей, 2 жұмыртқа, 200 г. май, 2 ас қасық. дәміне қарай қасық крекер, тұз және қант.
Сипаттамасы Асқабақтың қабығын аршып, өзегін алып тастаңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз, майланған ыдысқа салыңыз, нан үгіндісіне себіңіз де, қалған майды қосыңыз. Кремді жұмыртқамен араластырыңыз, қажет болса тұз, қант қосыңыз, асқабақтың үстіне осы қоспаны құйып, дайын болғанға дейін пеште пісіріңіз.