Жұмыртқамен пісірілген асқабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
асқабақ 600-700 г
жұмыртқа 4
сары май 50 г
дәміне қарай тұз.
жұмыртқа 4
сары май 50 г
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Асқабақтың қабығын аршып, ұсақтап турап, тұз сеуіп, қуырыңыз. Жұмыртқамен жабыңыз және пеште пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жұмыртқамен пісірілген асқабақ пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся асқабақ 600-700 г, жұмыртқа 4, сары май 50 г, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz