Орал шанғасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ұн - 310 г, қант - 10 г, маргарин - 37 г, меланж - 45 г, тұз - 5 г, сода - 5 г, лимон қышқылы - 5 г, су -110 г, қаймақ - 250 г, ұн - 50 г, тартылған ет - 300 г.
Сипаттамасы Маргаринді тегіс болғанша илеңіз. Лимон қышқылын, тұзды және қантты суда ерітіп, меланжбен біріктіріп, жақсылап араластырыңыз да, араластырған кезде кішкене бөліктерге маргаринге құйыңыз, сосын сода қосылған ұнды қосып, қамырды өте тез илеңіз. Дайын қамырды жайыңыз, дөңгелек торттарды кондитерлік параққа салыңыз, ортасына ұн немесе картоп қосылған қаймақ салмасын салыңыз. Шеттерін сәл бүгіңіз. Тұмшапеште 230 - 240ш температурада пісіріңіз. Сүтпен бірге қызмет етіңіз.