Бал сырғанағы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қатты қамыр илеп, жұқалап жайыңыз. Ұзындығы 2-3 см таспаларға кесіңіз. Қамырдың бөліктерін қылшық ағаш тәрізді күнбағыс майына қуырыңыз. Дайын таспаларды слайдпен табаққа салыңыз. Балды қайнатыңыз және оны печеньелермен бірге слайдқа құйыңыз. 3-4 сағатқа қалдырыңыз, содан кейін тоңазытқышқа біраз уақыт қойыңыз. 4-5 жұмыртқа, 100 г. қаймақ, сода, 1,5 кесе бал, қамырды тік ұстау үшін ұн.