Қызанақтан жасалған гювеч
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 1 кг қызанақ, 2 түйір ақжелкен, 4 ас қасық. ұсақталған крекер қасықтары, 10 мл өсімдік майы, тұз.
Сипаттамасы Қызанақты қалыңдығы 1 см кесектерге кесіңіз. Жасыл ақжелкенді ұсақтап тураңыз. Үлкен жалпақ табаққа туралған шөптердің жартысын себіңіз. Содан кейін қызанақтың жартысын біркелкі қабатқа жайып, тұз себіңіз, қалған ақжелкен мен ұсақталған крекердің жартысын себіңіз. Қызанақтың қалған бөлігін жайып, қалған нан үгіндісіне себіңіз де, үстіне өсімдік майын құйыңыз. 100% температурада 9-10 минут пісіріңіз. 3 минут тұрыңыз. Салқын түрде қызмет етіңіз.