Фракиялық гүвеш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг. қызанақ, 1 стакан ұнтақталған крекер, 1/2 кесе өсімдік майы, ақжелкен, тұз, бұрыш. Қызыл қызанақты қалыңдығы 1 см кесектерге кесіңіз. Күнбағыс майымен майланған пісірме табаққа қызанақтың жартысын салыңыз, тұз себіңіз, 1/2 кесе ұнтақталған крекер, қара бұрыш және майдалап туралған ақжелкен себіңіз. Қызанақтың екінші қатарын үстіне қойып, тұздап, бірінші қатар сияқты себіңіз. Гювечке 1/2 кесе күнбағыс майын құйып, барлық сұйықтық буланғанша пісіріңіз.