Лазаньясы бар бұзау етінен жасалған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 800 г бұзау етін жұқа жолақтарға кесіңіз, тұз себіңіз, туралған пияз мен нан үгіндісіне себіңіз, 2 ас қасық май құйыңыз, қайнатыңыз. Төртбұрышты лазаньяларды дайындаңыз. Олар кәдімгі қамырдан, 3 кесе ұннан, 2-3 сарысынан, 1/2 кесе судан, 1 шай қасық тұздан жасалады) оларды тұзды суға қайнатыңыз, 15 минут қайнатыңыз. майға 2-3 пиязды қуырыңыз, лазаньямен араластырыңыз, қызартыңыз және пеште кептіріңіз). Лазаньялардың үстіне ақжелкен себіңіз. Кәстрөлге май жағып, нан үгіндісіне себіңіз, өрмелейтін бөренелер мен бұзау етінің қатарын және т.б. үстіне қойыңыз. Пеште бұқтырыңыз, пудинг түрінде табаққа салыңыз.